UUS TOODE! – Šokolaadi struktuurplaadid

Meil on rõõm teada anda, et Suhkrukunsti jõudsid müügile šokolaadi struktuurplaadid!

Plastikust plaatidesse on pressitud sügav muster, mille abil saab valmistada erilisi, reljeefse pinnaga šokolaadist kaunistusi. Eksklusiivsed ja professionaalidelt kõrge hinnangu saanud plastlehed sobivad ka harrastajatele, kuna nende kasutamine ühevärvilise šokolaadiga on imelihtne. Kogenumad ja rohkem jännata viitsivad tordikaunistajad võivad neid kasutada ka mitmevärvilistena.

PS! Struktuurplaate saab kasutada ka suhkrumassiga!

Kasutusviisid šokolaadiga:

1. Kalla šokolaad ühtlaselt struktuurplaadile, lase 10 minutit külmikus taheneda ja eemalda kile. Kasuta šokolaadi vastavalt soovile.

2. Lõika alusplaat soovitud kujuga, kata šokolaadiga ja silu spaatli abil ühtlaseks. Kohe, kui šokolaad hakkab kristalliseeruma, painuta soovitud asendisse. Lase külmikus 10 minutit taheneda ning eemalda siis kile.

3. Kata pralineed šokolaadiga ja aseta küpsetusplaadile. Vajuta väiksemateks tükkideks lõigatud struktuurkiled koheselt kerge survega kommide peale. Lase 10 minutit külmikus taheneda ning eemalda siis plaat šokolaadi küljest.

NB! Ühte plastikust plaati saab kasutada mitmeid kordi.

 

Kasutamine suhkrumassiga:

1. Aseta tekstuurplaat lahtirullitud suhkrumassile.

2. Rulli kergelt taignarullile vajutades üle plaadi.

3. Eemalda tekstuurplaat ja aseta mass tordile või lõika välja soovitud kujuga kaunistused.

Comments are closed.